0514854029

   info@bureau-beerens.nl

Hoewel proefdieronderzoek alleen nog is toegestaan voor wetenschappelijke doeleinden, blijft het een ongemakkelijk onderwerp. Zou het niet mooi zijn als je alleen nog dierproeven zou hoeven uitvoeren als het écht niet anders kan?
Dat is precies het doel van de opleiding ‘Systematic Review of Animal Studies’ die de afdeling SYRCLE, binnen het proefdierlaboratorium van het Radboudumc aanbiedt.

Bureau Beerens heeft de inleidende Engelstalige e-learningmodule bij deze opleiding ontwikkeld die op 15 oktober 2015, ter gelegenheid van het 60 jarige bestaan van het centraal dierenlab in Nijmegen, officieel is gelanceerd.
In de e-learning leren cursisten dat de wereldwijde onderzoeksresultaten uit eerdere dierproefstudies een minstens zo waardevolle bron zijn als eigen dierproeven, mits men de juiste studies weet te selecteren en interpreteren.

Inmiddels is de e-learning door een groot aantal studenten biomedische wetenschappen en artsen in opleiding in binnen- en buitenland gevolgd. Typerend is de reactie van een student die opmerkte: ‘I’m familiar with e-learning but did not know it could be so engaging!’

Bekijk de inleidende animatie uit de module!

logoSyrcle